Works Graphics
Call Sektor -characters
#illustration 
Client:
Call Sektor — telemarketing company.


Task:
Draw a couple of imaginary student characters meant to attract the real-life students looking for a job to apply for the vacancies.


Decision:
We draw six different characters and create a distinctive story and personality for each of them.
Even though each of the characters studies a separate subject, they all dream of financial independence and something personal, in advance.
The employees of Call Sektor are always nearby and gladly tell the students, that everything is possible.
You can study and work at the same time, moving towards your goals, for Call Sektor lets you work flexible hours and gain as much as you can. You may use your free time for gaining enough money to buy a new phone, or even a car.
Works Graphics
Works Graphics
Sami Heikkilä opiskelee Fysiikkaa Helsingissä. Sami pitää opiskelua prioriteettia elämässään, mutta Sami myös uskoo, että tosi akateemikko viettää reilun määrän ajastaan juhlien muiden teekkareiden kanssa jopa pikkutunneille asti. Samin ongelmana on ollut vain yksi asia: raha. Kun sitä ei ole tai se tuntuu aina loppuvan kesken. Sami keksi ratkaisun, hän hakeutui telemarkkinointialalle joustavien työaikojen takia ja valitsi alan parhaan yrityksen: Call Sektorin! Nyt Samillä ei lopu Virtaset kesken iltaa ja taskussakin pullistelee hieno älypuhelin ja nippu seteleitä. Sami pitää itseään myyntitykkinä ja on myös rekrytoinut lukuisia kavereita Call Sektorille.
Works Graphics
Enni Mäkinen opiskelee biologiaa. Opiskelija-elämä ei aina ole helppoa, sillä budjetti tuntuu olevan aina tiukilla. Kaikkien laskujen jälkeen tilillä makasi pyöreä nolla. Omaan käyttöön ei jäänyt lainkaan rahaa, ja opiskeluvuosia olisi vielä useita edessä. Enni myös rakastaa luontoa ja pitää matkustamisesta. Aloitettuaan työt Call Sektorilla, Enni on onnistunut ratkaisemaan taloudellisen ahdingon ja Enni on myös ostanut ensimmäisen oman autonsa. Elämä tuntuu helpolta, kun on oma "kiesi". Nyt Enni pääsee myös useammin vierailemaan vanhempiensa luona Pohjanmaalla.
Works Graphics
Amina Zulaykha opiskelee ensimmäistä vuotta lääkiksessä, hän on aina ollut (omien sanojensa mukaan) mallioppilas. Työrintama on asia erikseen, ennen Call Sektorilla työskentelyä Amina on ollut vain muutamassa työharjoittelussa. Palkkaa ei TET-jaksoista saanut, eikä motivaatiota näin ollen ollut. Aloitettuaan meillä, Amina on ensimmäistä kertaa elämässään päässyt tuloksen makuun, esimerkiksi viime kuussa Amina tienasi enemmän kuin kumpikaan hänen vanhemmistaan! Amina onkin tällä hetkellä yksi johtavista myyjistämme!
Works Graphics
Robert Hermansgård opiskeli liiketaloutta pääkaupunkiseudulla. Pakollisen työharjoittelujakson tultua eteen Robert valitsi lukusista paikoista Call Sektor Oy:n. Robert perusteli valintaansa siihen, että Call Sektor oli ainoa paikka, jossa hän näki myyntityön ja myyntivalmennuksen kulkevan käsi kädessä. Robert myös huomasi, että yrityksessä todella välitetään työntekijöistä ja vietetään paljon yhdessä aikaa erilaisissa yrityksen illanvietto -tapahtumissa. Suoritettuuaan kiitettävästi harjoittelujaksonsa, Robert vetää nykyisin omaa myyntivuoroa Call Sektorin Espoon toimistossa.
Works Graphics
Kari Koivunen opiskeli autoalaa Vantaalla. Karin kaikki vapaa-aika meni autojen korjailuun, kavereille ei jäänyt yhtään aikaa eikä palkkaakaan tullut. Valmistuttuaan Kari tajusi ettei autoala enää kiinnostanut ja alanvaihto oli edessä. Kari haki Call Sektorille töihin eikä kestänyt kauaakaan kun Karin pitkäaikainen haave toteutui ja hänellä oli kerrankin varaa hankkia koira! Nyt Kari pääsee tekemään vähemmillä tunneilla tuplasti enemmän rahaa ja kotonakin odottaa Chihuahua!
Next project
joulupukinvalinta atlasone infinite ecodecor whitespace volcano eatfit_photos digimaa beautifill blocks lakeland eatfit ipbvisualcontent luminor sukarit grandgeorgia commontech longstory linoalex callsektor callsektortelemarketing rustravel myrtal kksuperyachts armadavisualcontent shoezoo thuya chmill flab clinichelena goodfood lunab wineclub gedike jarkkokoivuniemi armada julia_gedike viktoria book redgloveboxing hinrikus ecofashion radiosputnik wisima oscowood victoriabeauty joulupukinvalinta atlasone infinite ecodecor whitespace volcano eatfit_photos digimaa beautifill blocks lakeland eatfit ipbvisualcontent luminor sukarit grandgeorgia commontech longstory linoalex callsektor callsektortelemarketing rustravel myrtal kksuperyachts armadavisualcontent shoezoo thuya chmill flab clinichelena goodfood lunab wineclub gedike jarkkokoivuniemi armada julia_gedike viktoria book redgloveboxing hinrikus ecofashion radiosputnik wisima oscowood victoriabeauty joulupukinvalinta atlasone infinite ecodecor whitespace volcano eatfit_photos digimaa beautifill blocks lakeland eatfit ipbvisualcontent luminor sukarit grandgeorgia commontech longstory linoalex callsektor callsektortelemarketing rustravel myrtal kksuperyachts armadavisualcontent shoezoo thuya chmill flab clinichelena goodfood lunab wineclub gedike jarkkokoivuniemi armada julia_gedike viktoria book redgloveboxing hinrikus ecofashion radiosputnik wisima oscowood victoriabeauty joulupukinvalinta atlasone infinite ecodecor whitespace volcano eatfit_photos digimaa beautifill blocks lakeland eatfit ipbvisualcontent luminor sukarit grandgeorgia commontech longstory linoalex callsektor callsektortelemarketing rustravel myrtal kksuperyachts armadavisualcontent shoezoo thuya chmill flab clinichelena goodfood lunab wineclub gedike jarkkokoivuniemi armada julia_gedike viktoria book redgloveboxing hinrikus ecofashion radiosputnik wisima oscowood victoriabeauty joulupukinvalinta atlasone infinite ecodecor whitespace volcano eatfit_photos digimaa beautifill blocks lakeland eatfit ipbvisualcontent luminor sukarit grandgeorgia commontech longstory linoalex callsektor callsektortelemarketing rustravel myrtal kksuperyachts armadavisualcontent shoezoo thuya chmill flab clinichelena goodfood lunab wineclub gedike jarkkokoivuniemi armada julia_gedike viktoria book redgloveboxing hinrikus ecofashion radiosputnik wisima oscowood victoriabeauty