Works Graphics
Eco Decor
#branding #sites #photography
Client:
Eco Decor — a company that designs and manufactures wood products and items.


Task:
Design a logo and corporate identity. Make it minimalistic and simple, so that without difficulty, you can cut the logo out of wood even in the smallest sizes. Increase product pricing. Green production combined with a unique / expensive design, but at the same time maintain a sense of brand accessibility.

Make photo content for online store and social media.

To come up with a storytale that will help you get to know and make friends with your audience / potential customers.


Decision:
The entire logo is placed in a green frame, as the entire brand works as part of an eco-friendly design. An interesting play of letters was found in the typographic style — ECO is repeated twice, which enhances perception and creates a unique style.

Dozens of products were shot in different styles and locations.

Since “Eco Decor” is a family business, family history was a great fit for storytelling. Her main character was the youngest girl in the family — Alice, as well as the main designer and muse of all projects. Funny texts were written for fact-finding posts. And in general, in the future, such a concept can easily be supported by independently live photo content shot even on a telephone. Thus, the brand, as it were, invites you to visit, becomes humane and close to everyone.
Works Graphics
Works Graphics
Works Graphics
Kop, kop! Te ette vielä näe minua, mutta olen jo täällä! Nimeni on Alisa. ”A”, ”L”, ”I”, ”S”, ”A”-näin taivutetaan. Ei ole kovin vaikeaa muistaa. Tehän tiedättekin kirjailijan Lewis Carrollin, hänen kirjassaan on myöskin ollut Alisa, ”Alisa ihmemaassa”. En voi tietenkään kehuskella, että tunnen puhuvan jäniksen ja näkymättömän Irvikissan. Mutta myös minun elämäni on täynnä seikkailuja ja ihmeitä. Ja tämä sen takia, ettei minun vanhemmat ole täysin normaaleja ))) Älkää vaan kerrotko tästä heille! He kuvittelevat olevansa aikuisia, vakavia ihmisiä, mutta eihän aikuiset käyttäytyy sillä tavalla, niin kuin he. Koko ajan minun vanhemmat kehittävät jotain. Aamusta iltaan he keksivät uusia ideoita, touhuavat, saattavat päässä olevat ideat loppuun asti (he ovat perfektionisteja – ihan vaan teitä varten olen oppinut tämän kauhean sanan ulkoa) ja sitten he ovatkin jo uusien ideoiden ja projektien parissa.
Works Graphics
Vanhempani epäröivät minun kielen aakkosten tuntemusta ja tämän takia he tekivät puusta minun nimeni ”Alisa”. En halua tuottaa heille pettymystä, sillä tämä lahja on todella minun mieleeni ) Tätä on vaikeaa myöntää, mutta toisin kuin äitini ja isäni, olen tarpeeksi aikuinen ja ei niin sentimentaalinen ihminen. Mutta silloin kun en nuku ja syö, kokoaan mielelläni oman nimeni näistä ihanista, ekologisesti puhtaista ja sileistä kirjaimista.
Works Graphics
Ai niin unohdin mainita, olen 3 vuotias. En enää kovinkaan nuori ja jopa tiedän jo jotain liiketoiminnasta. Tämän takia joka kerta, kun vanhemmat jälleen kerran jättävät puhelimensa valvomatta, kerron teille mielenkiintoisista projekteista, mitä teen vanhempien kanssa yhdessä. Pitäähän jonkun meidän perheessä ajatella myös myyntiä.
Works Graphics
Tottakai sellaisella isolla tytöllä kuin minä on paljon kiirettä ja puuhaa päivän aikana: päiväunet, ulkoilu, leikkiminen (omistanhan laatikollisen leluja), kirjojen lukeminen sekä kaikenlainen muu hässäkkä. Mutta kaiken kiireen keskellä, olen aina valmis auttamaa isääni. Sillä eihän hän ilman minua voisi pärjätä...
Works Graphics
Haluan esitellä teidät minun isälleni, Alexanderille. Tuo parrakas hömppä kuvassa. Niin kuin äitini aina sanoo, isä lellii minut piloille, enkä asiaa vastusta. Isäni on kuitenkin kiltti, huolehtivainen, ei ikinä surullinen, kaikkein kiltein kotona ja oikea perfektionisti töissä – uusi sana minun sanavarastossa, opin sen vähän aikaa sitten. Jos ette vielä tiedä tätä sanaa, se tarkoittaa ihmistä joka pyrkii tekemään kaikki täydellisesti. Siinä hän on samanlainen kuin minä. Meidän perheyrityksessä juuri isä on se, joka vastaa meidän tuotteiden laadusta ja luotettavuudesta. Hänen kaltaistaan ihmistä ei ole!
Works Graphics
Isänpäivä oli juuri äskettäin, mutta meidän perheessä se on päivittäin ) Isäni on meidän perheen pää, tai ainakin hän ajattelee näin... äiti yrittää parhaansa... )))) Teen isälle aina joitakin lahjoja, välillä annan hänelle kauniita mestariteoksiani, välillä mahtavia askartelujani. Kaikkein tärkein asia kuitenkin on se että joka päivä, vaikka kuinka kiireellinen isäni olisi, hän aina löytää minulle aikaa. Joka päivä...
Works Graphics
Works Graphics
Tässä on minun äitini, Juliana. Perheessämme hän vastaa kauneudesta sekä funktionaalisuudesta. Lyhyesti sanottuna hän on graafinen suunnittelija. Äiti voi keksiä vaikka mitä ja leikkaa kaikki osat koneella, jonka ääressä hän rakastaa viettää aikaa. Totta puhuen isä välillä kiukuttelee asiasta, sillä hänenhän on tehtävä kaikki ideat täydellisiksi. Mutta olemme isän kanssa iloisia siitä että meitä onnisti meidän graafisen suunnittelijan kanssa.
Works Graphics
Joskus me keksimme tuotteitamme äitini kanssa ja hän usein kysyy minun mielipidettäni. Kerron teille salaisuuden, olen vielä lapsi (vaikka ei heti uskoisi), joten tiedän parhaiten mitä me lapset tarvitsemme, makeisten ja piirrettyjen lisäksi tietenkin. Ekologiset lelut, yövalaisimet, kaikenlaisia joululahjoja ja tavaroita. Äitihän hallitsee hyvin hääteemankin (kuten kaikki tytöt, toisin kuin vielä minä). Isä taas tietää vain bisnes asiat. Ja tämän kaiken tarkastaa ja ohjaa meidän graafinen suunnittelija- äitini. Teemme myös yhteistyötä monien suunnittelijoiden kanssa ja joskus jopa myös pyydämme heidät meidän projekteihimme.
Works Graphics
En ole laiskimus ja rakastan työtäni; tällä hetkellä eskarissa käynti ja perheyrityksemme johtaminen — on minun kutsumukseni. Mutta äiti on kuitenkin kaikista ahkerin meidän perheessä. Hän työskentelee aamusta ilta myöhään... Tämän takia minun pitää välillä vähän harhauttaa äitiä pois töitten parista. Esim. tahallaan nukkuminen hänen työpöydällään, tietokoneen piilottaminen taikka sähköjen sammuttaminen. Kaiken kiireen keskellä äiti aina huomioi minua lukemalla minulle aina satuja ennen nukkumaanmenoa taikka antamalla minulle huomiota. Tiedän, että vaikka äiti kuinka rakastaisi työtään hän rakastaa minua enemmän. Ja meillä lapsilla on hassu ominaisuus, me kasvamme tosi nopeasti. Mutta äiti on paras ja hän ehtii tehdä kaiken.
Works Graphics
Näköjään äitini on taas keksinyt jotain... Pian me ilahdutamme teitä uusilla tuotteillamme, jotka eivät tuota pettymystä kenellekään maailman lapselle. Ilmoitan näin vastuullisena kuin oikea lapsi.
Works Graphics
Vanhempani luulevat että heillä on vain yksi lapsi, kerron teille salaisuutena, että asia ei kuitenkaan ole näin. Kun olin aivan pieni he päättivät, että meidän arkipäivät sekä juhlat olisivat vähän erilaisia eikä niitä olisi vaikea hieman koristella. Silloin he hankkivat taianomaisen laitteen, josta äiti loihtii erilaisia mielenkiintoisia esineitä. Ja siitä lähtien vanhempani ovat koristaneet myös meidän elämäämme sekä monien muiden perheiden. Aikuisten maailmassa ei ole mahdollista koristaa maailmaa noin vain ilman byrokratiaa. Tämän takia he perustivat yrityksen nimeltä ”Eco Decor”. Sehän se on heidän niin sanottu toinen lapsi. Nimi ei tietenkään ole yhtä kaunis kuin minun — Alisa, mutta pidän siitä itsekin. Se kertoo yrityksen aktiivisuudesta sekä siitä kuinka meidän perheelle on erittäin tärkeää että meidän tuotteemme ovat kauniita, mukavia sekä myös ekologisia.
Works Graphics
Works Graphics
Works Graphics
Next project
joulupukinvalinta atlasone infinite ecodecor whitespace volcano eatfit_photos digimaa beautifill blocks lakeland eatfit ipbvisualcontent luminor sukarit grandgeorgia commontech longstory linoalex callsektor callsektortelemarketing rustravel myrtal kksuperyachts armadavisualcontent shoezoo thuya chmill flab clinichelena goodfood lunab wineclub gedike jarkkokoivuniemi armada julia_gedike viktoria book redgloveboxing hinrikus ecofashion radiosputnik wisima oscowood victoriabeauty joulupukinvalinta atlasone infinite ecodecor whitespace volcano eatfit_photos digimaa beautifill blocks lakeland eatfit ipbvisualcontent luminor sukarit grandgeorgia commontech longstory linoalex callsektor callsektortelemarketing rustravel myrtal kksuperyachts armadavisualcontent shoezoo thuya chmill flab clinichelena goodfood lunab wineclub gedike jarkkokoivuniemi armada julia_gedike viktoria book redgloveboxing hinrikus ecofashion radiosputnik wisima oscowood victoriabeauty joulupukinvalinta atlasone infinite ecodecor whitespace volcano eatfit_photos digimaa beautifill blocks lakeland eatfit ipbvisualcontent luminor sukarit grandgeorgia commontech longstory linoalex callsektor callsektortelemarketing rustravel myrtal kksuperyachts armadavisualcontent shoezoo thuya chmill flab clinichelena goodfood lunab wineclub gedike jarkkokoivuniemi armada julia_gedike viktoria book redgloveboxing hinrikus ecofashion radiosputnik wisima oscowood victoriabeauty joulupukinvalinta atlasone infinite ecodecor whitespace volcano eatfit_photos digimaa beautifill blocks lakeland eatfit ipbvisualcontent luminor sukarit grandgeorgia commontech longstory linoalex callsektor callsektortelemarketing rustravel myrtal kksuperyachts armadavisualcontent shoezoo thuya chmill flab clinichelena goodfood lunab wineclub gedike jarkkokoivuniemi armada julia_gedike viktoria book redgloveboxing hinrikus ecofashion radiosputnik wisima oscowood victoriabeauty joulupukinvalinta atlasone infinite ecodecor whitespace volcano eatfit_photos digimaa beautifill blocks lakeland eatfit ipbvisualcontent luminor sukarit grandgeorgia commontech longstory linoalex callsektor callsektortelemarketing rustravel myrtal kksuperyachts armadavisualcontent shoezoo thuya chmill flab clinichelena goodfood lunab wineclub gedike jarkkokoivuniemi armada julia_gedike viktoria book redgloveboxing hinrikus ecofashion radiosputnik wisima oscowood victoriabeauty